luni, 29 august 2011

Review Effaclar Duo La Roche Posay

 
Primul produs caruia am ales sa ii fac review este crema-tratament Effaclar Duo de care va pot spune cu mana pe inima ca sunt absolut indragostita! Acum ceva timp cautam cu diperare o crema care sa ajute la eliminarea imperfectiunilor, precum si la matifierea tenului, deoarece m-am confruntat dintotdeauna cu anumite zone ale fetei care lucesc.
   Astfel, datorita faptului ca toata lumea o recomanda ca fiind "o crema minune" m-am hotarat sa o incerc si eu. Am cumparat-o dintr-o farmacie Sensiblu la pretul de 56 RON si de o luna jumate o folosesc atat dimineata cat si seara, inclusiv pe post de baza de machiaj.

   Ce promite?
  ,,Elimina imperfectiunile severe. Curata porii in profunzime. Ten gras cu imperfectiuni severe(cosuri, inflamatii)
Inovatie: Effaclar DUO este un tratament complet care asociaza 4 ingrediente active pentru a actiona impotriva celor 2 simptome majore ale tenului gras cu imperfectiune:
-Imperfectiuni locale severe:
Niacinamida si Pirocton Olamina combat profilerarea bacteriana si eliminina imperfectiunile ;
-Pori astupati ; Asocierea LHA/Acid Linoleic curata porii prin eliminarea celulelor moarte care ii obstructioneaza .
Aceste ingrediente active sunt aociate cu apa termala La Roche-Posay calmanta si anti-iritanta pentru reducerea rosetei.
Rezultate :
Porii sunt purificati, imperfectiunile, chiar si cele severe, dispar. Pielea este curata si neteda. Re-echilibrata, aceasta isi recapata ascpectul sanatos."


   In ceea ce ma priveste, va pot spune ca la mine chiar a functionat si din momentul in care am inceput sa o folosesc nu mi-a mai aparut absolut niciun cos. Inainte, nu pot afirma ca aveam probleme de genul acneei severe, ci mi se intampla ca din cand in cand sa imi apara cateva comedoane care durau mai mult sau mai putin, insa de cand folosesc Effaclar Duo nu am mai avut nicio problema in acest sens.
   Cu toate ca am auzit ca acesta este folosit de anumite persoane la recomandarea medicului dermatolog, eu pur si simplu am vrut sa il incerc pe propria mea piele...Acum, nu spun ca este un produs bun sau rau, ori ca o sa aiba aceleasi rezultate si la voi; depinde de fiecare ten in parte si de modul in care acesta va reactiona.
   In fine, dupa cum va scriam mai sus, eu il folosesc si ca baza de machiaj, pentru ca imi place foarte mult senzatia de prospetime pe care mi-o lasa dupa aplicare. La capitolul puncte slabe, nu am gasit decat unul singur: acela ca nu matifiaza zona T (aproape) deloc...
Daca l-as mai cumpara? Cu siguranta DA!

   Nota acordata: 9.5/10
   Pret: 55-60 RON

   










 
 


 


2 comentarii:

  1. Da draga mea, chiar e foarte buna ;) toata gama merita, de la gelul de curatare la fondul de ten. Buna alegere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai incercat gelul de curatare? Ce poti sa-mi spui despre el? :*

    RăspundețiȘtergere