duminică, 25 septembrie 2011

Tendinte make-up & hairstyle toamna/iarna 2011-2012

   Pentru ca a luna septembrie aproape a trecut, va propun sa descoperim azi care sunt tendintele in machiaj si hairstyle pe care marile case de moda le propun pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.
   La capitolul hairstyle se pare ca moda coafurilor lejere revine, iar lucrul acesta se vede si din impletiturile usor-dezordonate pe care cei de la Chanel si Dior le propun drept un must-have.
 



     Asa cum probabil ati observat si voi, coafura nu trebuie sa fie una elaborata, ci se pune accent pe naturalete si pe ideea de redescoperire a feminitatii si a senzualitatii.
   Pe de alta parte, machiajul sezonului toamna/iarna 2011-2012 se bazeaza pe numeroase nuante fumurii, crearea unor umbre neutre si pe revenirea eternelor buze rosii care raman in continuare la fel de sexy si la moda.
   In primul rand, trebuie sa spunem ca machiajul smokey-eyes in nuante metalice se poarta extrem de mult, fiind excelent pentru o seara in oras. Nuantelor metalice li se mai adauga un strop de dramatism prin intermediul eyeliner-ului negru ce ofera privirii mai multa intensitate.



   Mai mult, asa cum spuneam si la inceput, se poarta buzele rosii, asa ca restul machiajului trebuie sa fie unul nude, combinat cu un blush intr-o nuanta cat mai naturala si doua straturi de mascara pe gene.
   Machiajul ochilor reprezinta crearea unor umbre imprecise trasate cat mai neglijent si in nuante sterse de auriu, galben si portocaliu. De asemene, rujul in nuante mate este propus de make-up artistii caselor de moda Luis Vuitton, Prada si D&G.
   In fine, daca vreti sa fiti in tendinte, nu uitati ca se poarta sprancenele bine-definite si obrajii colorati cu un blush in nuante rozalii care porneste din varful pometilor si coboara usor catre colturile gurii.






 



   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu