duminică, 4 septembrie 2011

Solar colors make-up

   Machiajul de astazi este unul cu un grad mediu de dificultate, iar sursa mea de inspiratie au fost aceste ultime superbe zile insorite de septembrie...Pentru realizarea acestui machiaj am ales sa ma joc putin cu 3 nuante solare de galben, pe care le-am amestecat. Pentru a ,,insufleti" putin machiajul am ales sa accentuez ochii cu un verde sidefat pe care l-am aplicat pe pleoapa inferioara.
   Sa vedem acum ce a iesit...












    Pentru machiajul tenului am folosit fondul de ten L'Oreal Infaillible (Radiant Honey), anticearcanul Flormar Concealer (Soft Beige), pudra de la Bourjois Eclat Mineral (05 dore), si blush-ul tot de la Formar Terracota Blush On.

   Pentru ochi am folosit deja cunoscuta 120 palette de la Fraulein, Maybelline One by One Mascara x 2 straturi, M.A.C. Espresso eyeshadow pentru conturarea sprancenelor si in fine, creionul de ochi NYX Jumbo (nuanta Rocky). Pentru inceput am aplicat nuanta de galben nr.1 pe toata pleoapa mobila, iar urmatorul lucru a fost sa aplic pe centru nuanta de galben pe care am blend-uit-o  catre  coltul extern. Dupa aceea am aplicat nuanta nr.3 cu o pensula pentru contur si am creat astfel un V in coltul extern al pleoapei, iar apoi am blend-uit din nou. Pentru a crea un accent dramatic am trasat o linie cu ajutorul eyeliner-ului True Color de la de Flormar. La final, am adaugat putina luminozitate prin aplicarea fardului alb-sidefat nr.4 pe arcada, am conturat subtil toata pleoapa inferioara cu creionul verde-metalizat de la NYX si am aplicat pe buze Vinyl Gloss nuanta 190 Pin Up de la Rimmel.





2 comentarii:

  1. Îmi place acest machiaj! Te prinde! Văd că eşti nouă, aşa că te voi adăuga în lista mea de bloguri, să afle şi alte persoane de blogul tău :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci frumos pentru apreciere Valentina! :*

    RăspundețiȘtergere