miercuri, 7 septembrie 2011

Sweet scents of pink make-up

   Dupa o zi de absenta revin cu un machiaj soft de zi, extrem de natural si usor de realizat pe care l-am numit sugestiv "Sweet scents of pink". Pe de alta parte, il recomand tuturor persoanelor care isi doresc un machiaj rapid care sa le puna in evidenta trasaturile. Sper sa va placa ce a iesit...











    Pentru machiajul fetei am folosit Primer-ul de la Sephora, fondul de ten L'Oreal Infaillible (Radiant Honey), Flormar Concealer (Soft Beige), Seventeen Face Powder (no. 23 Golden Sun) si BeYu Blusher (no.141).

   In ceea ce priveste machiajul ochilor, am inceput cu primer-ul de la Urban Decay, iar mai apoi, cu ajutorul unei pensule All Over eye, am aplicat nuanta de fard roz nr.1 din paleta de 32 de culori de la Guylond pe toata pleoapa mobila. Dupa aceea, am adaugat de la jumatate catre exterior nuanta mai inchisa de roz nr.2 si doar in coltul extern al pleoapei am aplicat nuanta nr.3 si am blend-uit bine. La final, am dat un plus de luminozitate ochilor aplicand albul notat cu nr.4, pe arcada. Si, in fine, am liniat waterline-ul cu clasicul creion negru ADA, am rimelat genele cu Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look si am aplicat pe buze un strat subtil de ruj Givenchy Lip Lip Lip Lipstick (no.201 Working Beige).

Un comentariu: