vineri, 2 septembrie 2011

Top 10 in August

   Produsele pe care le-am folosit (in mod excesiv) in luna ce tocmai s-a incheiat (in ordine aleatorie):



    1) Seventeen Face Powder- datorita nuantei sale am folosit-o pe post de iluminator sau bronzer si am fost extrem de multumita de rezultate.
   2) Maybelline Silk Glam by Eye Studio (Pink drama)- ador nuanta de roz candid  din cadrul acestui quad de exceptie. Excelent pentru machiajele rapide de vara.
 3) Maybelline-the Colossal Volum Express- dupa numeroasele  review-uri care il laudau citite m-am decis sa mi-l cumpar. Si nu imi  pare rau deloc!  
  4) Primer Sephora- chiar daca are foarte multe minus-uri din partea mea, am folosit-o mai in fiecare zi din aceasta luna. Mai multe detalii & informatii intr-un review viitor.
5.True Color Dipliner Flormar- in sfarsit am gasit un tus de ochi care sa-mi placa foarte, foarte mult, de la aplicator pana la rezistenta.
   6) Effaclar Duo- gasiti un review mai amanuntit aici.  

  7) Blusher BeYu- pentru ca mi-a placut la nebunie faptul ca imi coloreaza obrajii  intr-o nuanta calda si naturala de piersica. 

  8) Lotiune Tonica Remineralizanta Asla Vital- mi-a placut faptul ca imi reimprospata tenul de fiecare data cand o foloseam.

  9) Eclat Mineral Bourjois- pentru ca e o pudra care ofera un finis minunat , nu incarca tenul si se comporta excelent la caldurile care au fost.

  10) Terracota Blush-On- pentru ca iti trebuie o cantitate mica pentru aplicare si  pentru ca rezista foarte multa vreme fara sa se intinda.

   Ce parere aveti? Voi ati folosit vreunul din produsele de mai sus? Astept in continuare comentariile&sugestiile voastre!




                                          







 

2 comentarii:

  1. Nu am folosit niciun produs prezentat de tine, însă vreau să-mi cumpăr Maybelline-the Colossal Volum Express am auzit că e foarte bun şi chiar sunt curioasă cum e :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa-i fac un review as soon as possible...:*

    RăspundețiȘtergere